За нас

Ние сме ексклузивни официални дистрибутори на гръцката компания Tast Group, която е базирана в Солун и се развива вече над 20 години в категория красота и продукти за тялото. Продуктовата гама е огромна и иновациите в производството позволяват постоянно обновяване на каталога. Всички продукти са изключително качествени, преминали редица тестове.

Тенденциите на пазара са нещо, което много следим и разработваме продукти, съобразени с потребителите и техните нужди. Продуктите се разработват в колаборация с гръцки учени, които провеждат ежемесечно тестове на продуктите, за да се провери ефективността и безопасността им. Компанията има редица сертификати за най-развиваща се фирма и за безопасност на всички козметични продукти.

Портфолиото на Tast Group включва и още няколко бранда за лакове и продукти изцяло на растителна основа.

 

Защо съществуваме?

За да дадем възможност на всяка една жена в България да се докосне до висококачествена и достъпна козметика, която покрива най-разнообразни нужди. От проблеми с кожата до косопад или просто нужда от качествен грим, без парабени, които влияят зле на кожата. Lavish Care Bulgaria е до вас, винаги когато имате нужда!

 

Как го правим?

Вашите проблеми и нужди са наша грижа! Това е мисията, което ни води, когато се разработва всеки един продукт и когато ви обслужваме. Успяваме да засегнем най-различни проблеми при жените и мъжете като предлагаме разнообразно портфолио от продукти за женския и мъжкия пол. Разгледайте каталога ни и опитайте някои от продуктите ни още днес, за да се уверите сами в качеството.

 

Погрижете се за себе си!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки